"Messziről fénylik a Hotel Menthol..." 

Számos székesfehérvári szórakozóhelyen, pub-ban tartottunk már bulikat. Egyebek mellett a hajdani West, a Kávészínház, Rasid Pub, Alabama Bár, a Varkocs Old Pub, a Lesz Vígasz Söröző törzsközönségét is szórakoztattuk.

A FEZEN minden éjszakáján velünk énekeltek a fesztiválozók.

A legtöbb ideig az Ibolya Söröző adott otthont a Menthol Karaoke bulijainak, ahol öt évig énekeltettük a közönséget.

Rendszeresen hívnak céges bulikra szülinapi partikra városon belül és kívül is, ahová akár dj-vel akár csak karaoke szolgáltatással érkezünk.

A Menthol Karaoke szervezte és bonyolította le néhány évvel ezelőtt a Karaoke World Championship azaz a KWC székesfehérvári és Fejér megyei selejtezőjét, ami a sikerre való tekintettel nagy sajtónyilvánosságot is kapott.

Nálunk a bulik nem csak néhány órára szólnak, kérésre egész éjszakás partit is vállalunk a szolgáltatás árát az egyéni igényekhez és főleg a rendszeres meghívásokhoz igazítjuk.

Mivel az elmúlt évek alatt törzsközönsége is alakult, a Menthol Karaoke olyan helyre is szívesen megy ahol a házigazda nem is gondolná, hogy lenne igény erre a szórakoztatási formára. A hangulat oldása a műsorvezető valamint a törzsgárda feladata, később pedig már a szórakozóhely közönsége is be fog kapcsolódni.

A Menthol Karaoke számlaképes, és jogtiszta zenei felvételekkel rendelkezik.

Menthol Karaoke

© 1996 Menthol '96 Szolgáltató Bt.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!